vrijdag 19 oktober 2018

Ervaring theaterstuk 1

Gisteren ben ik naar de voorstelling ‘Niets’ gegaan van de NWE Tijd.
Het was een pakkend verhaal dat me liet nadenken over hoe ik me voortaan beter zou kunnen gedragen ten opzichte van anderen. Niet iedereen is altijd zo gelukkig dan dat hij of zij laat blijken. Problemen zitten vaak vanbinnen die je niet dieect kunt zien. Je moet andere niet pushen om iets te doen dat je zelf ook niet zou willen doen.

Ik vond het persoonlijk nog niet zo een slechte voorstelling maar op sommige momenten was het een beetje verwarrend. Het was niet altijd zo duidelijk of ze aan het acteren waren of dat ze eerder even in het echte leven aan het discussiƫren waren.
Na de voorstelling heb ik het er nog even over gehad met een paar vriendinnen en een leerkracht die ook naar de voorstelling geweest was. We deelden allemaal ongeveer wel dezelfde mening en zaten met dezelfde vragen over het stuk.

Dit stuk is zeker een aanrader omdat het ontspannend was en je tegelijkertijd ook nog eens nadacht over het echte leven.

woensdag 17 oktober 2018

Aankondiging 1

Hey lezers

Morgen is het zover...
Ik ga naar mijn eerste theaterstuk kijken voor school. Met een paar andere leerlingen ga ik naar de voorstelling ‘Niets’ gaan kijken.
‘Niets’ is een voorstelling van de theater vereniging ‘De Nwe Tijd/HETPALEIS’.
Het gaat over Pierre, een jongen uit 2B die op een dag gewoon op staat in de klas en efe klas meteen verlaat. Het leven heeft niets meer te betekenen voor hem. Zijn klasgenoten proberen hem duidelijk te maken dat hij het fout heeft en bouwen ‘De berg van betekenis’.

In mijn volgende post zal ik jullie mijn ervaring laten weten en hoe het stuk geweest is.
Niets (trailer)

Epiloog

Boeken kunnen zeer leerrijk zijn maar een film of een serie krijgt toch mijn voorkeur. Ik zit nu eenmaal nog op school en daar verzinnen...